Solskinnstur

Solen skinner og lukten av svidd gummi er den odøren som du kjenner. Du sitter på gode plasser helt nede ved banen og hører susende biler fly forbi i en enorm hastighet. Via GO Sport Travel kan du bestille billetter til kommende sesong i hele verdens Formel 1 sirkus.

Det finnes selvfølgelig ingen garanti for at været skal bli strålende solskinn og skyfri himmel, men hos GO Sport Travel kan du bestille reiser med Formel 1-billetter til mangeforskjellige destinasjoner på flere kontinenter. Du kan velge mellom Silverstone i England, Albert Park i Melbourne, eller spektakulære løypen i Monaco!

Underholdning for store og små

Motorsport kan passe både for guttegjengen, paret eller hele familien. Om du bare vil på en kort helgetur i Europa eller legge litt mer tid til eksotiske strøk som for eksempel Asia eller Oseania, har GO Sport Travel uansett et tilbud som passer deg. Hos dem finner du det du leter etter.Kombiner motorsportinteressen med bading og surfing i Australia, kamelridning i Bahrain, sightseeing i Shanghai eller fish and chips i England! Mulighetene er mange og du selv styrer hvor du vil reise. Opplev verden kombinert med de fantastiske scenene i motorsportens verden, og opplev rivaleriet mellom Lewis Hamilton og Sebastian Vettel.

Finn din drømmereise

Hos GO Sport Travel finner du enkelt din drømmereise. Opplev de forrykende førerne i Formel 1-sirkuset suse forbi i helt enestående hastigheter, mens du og familien nyter pølse og en iskald brus på tribunen. Hørselvern er selvfølgelig å foretrekke for de minste, men dette kan du enkelt kjøpe inne på arenaen.Ta med deg guttegjengen til en langhelg i Budapest, og se live hvem som er best av Lewis Hamilton og Sebastian Vettel. Eller kanskje du vil på en romantisk langhelg i Barcelona, som trenger litt fart og spenning. Uansett hvor du vil, finner du reisen din hos GO Sport Travel.