Ryggproblemer?

Motorsportutøvere over hele verden konkurrerer om å komme først i mål under de store mesterskapene. Det hjelper ikke kun å ha den raskeste bilen, bilføreren må også være i toppform. Er ryggen i trøbbel, kan det derfor være gunstig å søke hjelp fra en profesjonell behandler.

Rally

I rally konkurreres det med ombygde biler, og løpene kjøres vanligvis på varierte veiforhold. Hver etappe skal fullføres så raskt som mulig, og føreren må navigere gjennom krappe svinger og ulendt terreng. Det gjør at styrke og utholdenhet er vesentlig for en rallykjørers vinnersjanser.

Racing

I Norge finnes det flere racingbaner hvor motorsportutøvere konkurrerer i bilsport eller andre typer motorsport. Disse er spredd utover hele landet, og har tusenvis av besøkende hvert år.

Motorcross

Det norske terrenget byr på variasjon og utfordringer for enhver motorcrossutøver. Dessverre er det en del skader i motorcross, så denne sporten krever stålkontroll på både kropp og sinn. Dette gjør det ekstra viktig med både trening og skadeforebygging.

Skadeforebygging

Naprapati involverer manuell terapi, som mobiliseringsøvelser og strekkøvelser. Dette kan bidra til å redusere smerte, øke fleksibiliteten og forbedre kroppsholdningen. Naprapater behandler ikke bare eksisterende problemer, men kan også jobbe skadeforebyggende. Kanskje trenger du tips til øvelser for ryggmuskulaturen for å unngå tilbakefall.

Vondt i ryggen? Kontakt Klinikk for Alle for å få bukt med problemene.