Mads Østberg

Mads Østberg er en norsk rallyfører som kjører WRC sammen med sin svenske kartleser Jonas Andersson. Østberg deltok i sitt første rally i 2004. Det første WRC-løpet han kjørte, var Rally Sweden i 2006. Han kjørte to WRC-løp til samme sesong.

I 2007, kjørte Østberg seks WRC-løp, og vant sin første fartsetappe under Rally Sweden. Han fikk sine første WRC-poeng i Rally Finland, da han endte på åttendeplass. Han vant også NM samme år. Sesongen 2008 fikk han ingen mesterskapspoeng, men i 2009 tok han poeng i tre runder, og ble på sjetteplass i Rally Portugal, hans beste plassering til da.

Sesongen 2010 ble han på ellevteplass sammenlagt i sesongen, og i 2011 ble han på andreplass i Rally Sweden og Rally GB. Han ble på sjetteplass sammenlagt. I 2012 vant han sitt første rally i Portugal. Han ble også på tredjeplass i Rally Argentina, og endte nummer fire sammenlagt. Sesongen 2013 fikk han to pallplasser, og endte på sjetteplass totalt.

I 2014 er det bare kjørt fire runder, men Østberg har allerede sikret seg to pallplasser, og ligger på en foreløpig tredjeplass i sammendraget.